Okklusionsudstyr logo

Om os

Velkommen til okklusionsudstyr.dk. Stedet hvor du finder Danmarks bedste og mest komfortable okklusionsbånd samt relevant information inden for okklusionstræning.

Virksomheden blev etableret i 2017 og er ejet af undertegnede Kenneth Petersen. Jeg har dyrket sport siden spæd, hvor de sidste 20 år har været med fokus på styrke- og konditionstræning. Jeg fik kendskab til okklusionstræning i forbindelse med en skulderskade, hvor jeg søgte efter en metode til at opretholde min opbyggede muskelmasse uden at forværre skaden. Ved hjælp af okklusionstræning kunne jeg fortsætte med at udføre hård træning uden at belaste mine led og sener. Ud over at kunne blive ved med at træne, formåede jeg også at forkorte skadesforløbet. I dag benytter jeg stadig okklusionsbånd som en tilføjelse til min træning med gode resultater.  Når man er vant til at lave hård og udmattende styrketræning, er det fedt at kunne mærke et voldsomt “pump” samt kunne udmatte ens muskler i samme grad som almindelig styrketræning.

Efter at have afprøvet træningsmetoden med succes, blev jeg overrasket over, træningsmetoden ikke var mere udbredt i Danmark. Okklusionstræning blev nemlig udviklet i Japan i 1960’erne under navnet KAATSU Training. Da jeg så fik muligheden for at overtage Okklusionsudstyr.dk i 2020, sprang jeg til. Min mission er at fortsætte med at udvikle okklusionsbåndene samt udbrede kendskabet til træningsmetoden. Betegnelsen går også under navnet Blood Flow Restriction (forkortet BFR).

Tak, fordi du gad at læse ovenstående tekst, og jeg håber, du finder mine produkter samt informationerne interessante. Har du spørgsmål, skal du være hjertens velkommen til at ringe eller skrive en mail 🙂

Rigtig god træning.

 

Med venlig hilsen

Kenneth

Vores mission

Vores mision er at være den mest kvalitets- og prissikre forhandler af okklusionsudstyr. For at give vores kunder de bedste forudsætninger for at lave okklusionstræning, har vi udviklet vores okklusionsbånd i samarbejde med fysioterapeuter, træningseksperter og atleter med fokus på komfortabilitet, funktionel kvalitet og design. 

Vores formål er, at give alle træningsintersserede mulighed for at udøve okklusionstræning med det bedste udstyr, uden det skal koste en bondegård. Vi vil altid blive ved med at udvikle og forbedre vores produkter og tilbehør, fordi vi vil være DIN foretrukne forhandler af okklusionsudstyr. 

Vi vil gerne være med til at udbrede og fortælle danskerne om okklusionsudstyr, og dens mange fordele. Vi står selvfølgelig  altid til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål. 

God træning!