Om os

Velkommen til okklusionsudstyr.dk. Stedet hvor du finder Danmarks bedste og mest komfortable okklusionsbånd. Virksomheden blev etableret i 2017 af Nicolaj Absalon og Janus Broch Mols. Vi har begge dyrket elitesport på højt plan henholdsvis svømning og springgymnastik. Vi har af den grund en stor interesse indenfor træning. Vi fik begge kendskab til okklusionstræning i forbindelse med skadesforløb i 2016. Vi var begge meget begejstret over at kunne lave hård styrketræning uden at belaste vores led og sener. Dette gjorde skadesforløbet kortere og meget sjovere! Når man er vant til at lave hård og udmattende styrketræning, kan det være ret frustrerende og kedeligt kun at må lave “små” træningsøvelser som ikke føles som styrketræning. Derfor er det fedt at kunne mærke et voldsomt “pump” og kunne udmatte ens muskler i samme grad som aldmindelig styrketræning.
Vi var overrasket over, at træningsmetoden endnu ikke var mere udbredt i Danmark, og derfor besluttede vi os for at etablere okklusionsudstyr.dk, hvor vi vil forhandle okklusionsudstyr og tilbehør til okklusionstræning.

Med venlig hilsen
Holdet bag okklusionsudstyr.dk

Vores mission

Vores mision er at være den mest kvalitets- og prissikre forhandler af okklusionsudstyr. For at give vores kunder de bedste forudsætninger for at lave okklusionstræning, har vi udviklet vores okklusionsbånd i samarbejde med fysioterapeuter, træningseksperter og atleter med fokus på komfortabilitet, funktionel kvalitet og design.

 

Vores formål er, at give alle træningsintersserede mulighed for at udøve okklusionstræning med det bedste udstyr, uden at det skal koste en bondegård. Vi vil altid blive ved med at udvikle og forbedre vores produkter og tilbehør, fordi vi vil være DIN foretrukne forhandler af okklusionsudstyr.

 

Vi vil gerne være med til at udbrede og fortælle danskerne om okklusionsudstyr, og dens mange fordele. Vi står selfølgelig også altid til rådigdhed, hvis du skulle have spørsgmål.

 

God træning!