Privatlivspolitik
Mit navn er Casper Hessellund, og jeg har erfaring som personlig træner i over 4 år. Udover det er jeg massør, og tilbyder massage i kolding. Jeg anvender til daglig selv Okklusions bands til træning, og ser det som en spændende og effektiv måde at træne på. Det er en ny måde at varriere sin træning på, og min holding er helt klart at man skal fokusere på variation for at opnå de bedste resultater.

Okklusionstræning

Der er utrolig mange måder at lave okklusionstræning på, og jeg bruger det primært til at varriere mine armtræninger. Der er utrolig mange måder at anvende det på til træning, og der er også mulighed for det til bentræning. Jeg er utrolig stor fan af at teste nye ting af i træning, og synes man skal prøve det hvis ikke man har prøvet det før. Det er en form for træning der virkelig gør ondt, og man skal være klar på det. Mange forbinder okklusionstræning med mindre vægt, og større muskler. Dog kommer store muskler, eller stærke muskler ikke fra den ene dag til den anden dag. Okklusionstræning er bare endnu en måde hvorpå du kan presse kroppen, og muligvis få større muskler. Der er aldrig nogen garantier, men prøver man ikke får man aldrig effekten. Nogle vil jo helt klart opleve en større effekt end andre, men igen det handler om variation i mit hovedet. Men skal ikke bruge dem altid og hele tiden, men gøre det i perioder af din træning.

Okklusionsbånd

Der er mange forskellige på markedet, men alle har det samme mål at lukke for blodgennemstrømmen. Dem Okklusionsudstyr sælger er af høj kvalitet, og dermed garantere dig for den bedste effekt muligt. Hvis ikke du har prøvet det endnu, så vil jeg anbefale du prøver dem af! Du kan få et gratis træningsprogram på denne hjemmeside.